Hodnocení obchodu

4,9 108 hodnocení
5
104x
4
2x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.8.2017
+ okamžitá reakce na žádost o radu ohledně výběru

Avatar autora | 21.8.2017
+ Rychlí a poradí

Hodnotím velice kladně, kdyby tak fungovaly všechny eshopy bylo by to super.
Avatar autora | 20.8.2017
+ Veľka ochota zo strany obchodu pri riešení dopredu nepredpokladaných problémov z mojej strany.

Avatar autora | 12.7.2017
Po stránce obchodu bylo zboží doručeno rychle a v pořádku. Nejsem však spokojen s kvalitou výrobku. Nepoužité balení jsem se pokusil v zákonné lhůtě zaslat zpět, ale balík se mi bez udání důvodů vrátil. Nákup zde tedy bohužel nemohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 21.10.2020
Dobrý den, pokud nejste s kvalitou výrobku zboží spokojen, můžete nám ho samozřejmě vrátit zpět, dokonce i nad rámec zákonné lhůty. Z Vaší strany jsme však nedostali žádnou zprávu o vrácení zboží a ani neregistrujeme žádnou vrácenou zásilku. Zřejmě tedy nebylo postupováno podle uvedených pokynů pro vracení zboží. Vaše hodnocení nás mrzí - můžete se s námi prosím spojit telefonicky či e-mailem, abychom se domluvili na vrácení zboží? Přeji hezký den, Obkladynadomy.cz
Avatar autora | 14.5.2017
+ Přehledné web.stránky, vtříctnost a rychlost
- Nevím o žádných

Naprostá spokojenost z obhodem trošku problém přepravcé(obrácené kbelíky s lepidlem,prasklé víka)
Avatar autora | 27.3.2017
+ dobrá cena
- nevím

Avatar autora | 11.12.2016
+ Spolehlivost
- Žádné

Vřele doporučuju
Avatar autora | 20.10.2016
Objednal jsem si vzorek obkladu, je to 11 dní zatím nedorazil.
Avatar autora (Administrátor) 21.10.2020
Dobrý den, pokud byste nám upřesnil jaký typ cihlového obkladu si přejete zaslat, o což jsme Vás žádali také prostřednictvím následného e-mailu, měl byste vzorek u sebe do druhého dne. Bohužel zatím nedokážeme vytušit o jaký typ z nabízených obkladů máte zájem. Pokud nám typ upřesníte, okamžitě vzorek expedujeme. Hezký den. Obkladynadomy.cz
Avatar autora | 2.10.2016
+ Rychlost
- Dopravce volá až je na adrese určení

Jinak bez problému
Avatar autora | 7.8.2016
- Zásilkovou službu Fofr!

Zásilková služba mě už z tří telefonů vodí 5 dní za nos. Už my neberou tel - naposledy mi nějakej operátor řekl, že zásilka dorazí v pátek o půlnoci )))
Avatar autora (Administrátor) 21.10.2020
Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost s dopravní službou. Podle našich informací byla Vaše první objednávka doručena 29/7 (objednáno 27/7). Druhá objednávka, vytvořená 2/8 měla být doručena v pátek 5/8, ale podle záznamů dodání řidič nestihl. Telefon přímo na řidiče je 601 570 393. Sami jej budume také kontaktovat, aby dodání co nejvíce urychlil. Ještě jednou se omlouváme za komplikace.
Avatar autora | 22.6.2016
o.k.