Hodnocení obchodu

4,9 118 hodnocení
5
113x
4
3x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.6.2018
+ telefonní kontakt na www strankach super reaguje a zavoz fofr take bomba, obchodnikovi není co vytknout, doporucuji

Avatar autora | 18.5.2018
+ Rychlost
- Vysoké poštovné

Na webu špatně uvedena cena za poštovné (bylo tam 1000,.Kč včetně palety za 349,-Kč) Došla jen polovička palety,ta byla rozřezána na půlku jinak vše v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, děkujeme za Vašeho hodnocení a zároveň se ještě jednou omlouváme, že Vás informace od paletě zmátla. Vratná EUR paleta je používana a účtována při expedicích s hmotností nad 200 kg tak, jak je uvedeno v informacích o dopravě a platbě. Doplňkový text v košíku jsme upravili, aby to bylo i zde jasné. Děkujeme za Váš nákup a věříme, že Vám cihlové obklady Elastolith budou dělat radost:)
Avatar autora | 23.4.2018
+ jsou nejlevnější a dodání bylo rychlé

Avatar autora | 21.3.2018
+ rychlost

Avatar autora | 16.3.2018
+ Absolutní vstřícnost a profesionální jednání.

JR Avatar autora Jan Roman | 16.2.2018
Jiz druha objednavka a opet spokojenost. Kvalitni obklady, za rozumnou cenu. Dodani bez problemu. Muzu doporucit.
Avatar autora | 11.2.2018
Avatar autora | 1.12.2017
+ rychlost, spolehlivost, komunikace

Avatar autora | 23.10.2017
Měl jsem zájem o zaslání vzorku cihel. Ten mně byl doručen přesně tak, jak mají na webových stránkách uvedeno.
Avatar autora | 6.10.2017
Uvítal bych vic možností dopravy, u balíku menších rozměrů i hmotnosti dost drahé poštovné.
Avatar autora | 28.8.2017
+ okamžitá reakce na žádost o radu ohledně výběru

Avatar autora | 21.8.2017
+ Rychlí a poradí

Hodnotím velice kladně, kdyby tak fungovaly všechny eshopy bylo by to super.
Avatar autora | 20.8.2017
+ Veľka ochota zo strany obchodu pri riešení dopredu nepredpokladaných problémov z mojej strany.

Avatar autora | 12.7.2017
Po stránce obchodu bylo zboží doručeno rychle a v pořádku. Nejsem však spokojen s kvalitou výrobku. Nepoužité balení jsem se pokusil v zákonné lhůtě zaslat zpět, ale balík se mi bez udání důvodů vrátil. Nákup zde tedy bohužel nemohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, pokud nejste s kvalitou výrobku zboží spokojen, můžete nám ho samozřejmě vrátit zpět, dokonce i nad rámec zákonné lhůty. Z Vaší strany jsme však nedostali žádnou zprávu o vrácení zboží a ani neregistrujeme žádnou vrácenou zásilku. Zřejmě tedy nebylo postupováno podle uvedených pokynů pro vracení zboží. Vaše hodnocení nás mrzí - můžete se s námi prosím spojit telefonicky či e-mailem, abychom se domluvili na vrácení zboží? Přeji hezký den, Obkladynadomy.cz
Avatar autora | 14.5.2017
+ Přehledné web.stránky, vtříctnost a rychlost
- Nevím o žádných

Naprostá spokojenost z obhodem trošku problém přepravcé(obrácené kbelíky s lepidlem,prasklé víka)
Avatar autora | 27.3.2017
+ dobrá cena
- nevím

Avatar autora | 11.12.2016
+ Spolehlivost
- Žádné

Vřele doporučuju
Avatar autora | 20.10.2016
Objednal jsem si vzorek obkladu, je to 11 dní zatím nedorazil.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, pokud byste nám upřesnil jaký typ cihlového obkladu si přejete zaslat, o což jsme Vás žádali také prostřednictvím následného e-mailu, měl byste vzorek u sebe do druhého dne. Bohužel zatím nedokážeme vytušit o jaký typ z nabízených obkladů máte zájem. Pokud nám typ upřesníte, okamžitě vzorek expedujeme. Hezký den. Obkladynadomy.cz
Avatar autora | 2.10.2016
+ Rychlost
- Dopravce volá až je na adrese určení

Jinak bez problému
Avatar autora | 7.8.2016
- Zásilkovou službu Fofr!

Zásilková služba mě už z tří telefonů vodí 5 dní za nos. Už my neberou tel - naposledy mi nějakej operátor řekl, že zásilka dorazí v pátek o půlnoci )))
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2021
Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost s dopravní službou. Podle našich informací byla Vaše první objednávka doručena 29/7 (objednáno 27/7). Druhá objednávka, vytvořená 2/8 měla být doručena v pátek 5/8, ale podle záznamů dodání řidič nestihl. Telefon přímo na řidiče je 601 570 393. Sami jej budume také kontaktovat, aby dodání co nejvíce urychlil. Ještě jednou se omlouváme za komplikace.